Neprihlásený Registrovať / Prihlásiť >>
HOME OBCHOD BLOG TRÉNING STRAVOVANIE SUPLEMENTÁCIA FÓRUM BODYZONE FUN KOŠÍK
Vyber si výrobcu Vyber si kategóriu Ingrediencie Špeciálne
- ingrediencie
- výrobcovia

DARČEKY

MAGAZIN

Home / Predtréningovky / so stimulantami / bez kreatínu
od Dorian Yates
>> Pridaj do 'Obľúbené'

SKÚSENOSTI UŽIVATEĽOV:

Dorian Yates Nox Pump NEW
Výrobca:Dorian Yates
Dostupnosť:Skladom!
Facebook:


KÚPIŤ >>

8.3/10
( 70 hodnotení )
Pridať hodnotenie!

SKÚSENOSTI
uživateľov (20)

Pridaj vlastnú skúsenosť!
Počet recenzii: 20


Overený uživateľ
Kvalitná pumpa
Alan891, 30.1.2019
Úžasný produkt ! Príchuť Apple mi síce nechutí, ale oplatí sa to napriek tomu. S touto pumpou sa mi cvičí skvele.
Chuť Účinnosť Spokojnosť Celkovo
Chuť Účinnosť Celková spokojnosť 10 /10

Overený uživateľ
Dorian granted
Withy, 29.1.2018
Prvá verzia (ešte s geraniom) bola moja prvá predtreningovka a bola brutálna a stále som jej verný, pretože aj aktuálne verzie šľapú veľmi slušne. Výborne nakopne, drží aj dlhší tréning a kvalitne vypumpuje. Mne osobne aj chuti.
Chuť Účinnosť Spokojnosť Celkovo
Chuť Účinnosť Celková spokojnosť 9 /10

Overený uživateľ
Skvele
kopnik15, 16.1.2018
Neskutočná vec...
Chuť Účinnosť Spokojnosť Celkovo
Chuť Účinnosť Celková spokojnosť 8 /10

Overený uživateľ
NOX pump
Dorian170, 8.11.2017
Vyborna pumpa! Mal som bez stimulantov a slapala skvele. Jedna z najlepsich alebo najlepsia ake som mal.
Chuť Účinnosť Spokojnosť Celkovo
Chuť Účinnosť Celková spokojnosť 10 /10

Overený uživateľ
NOX pump
Tommy8282, 10.8.2015
Takže bol som dosť skeptický ale na základe pozitívnych recenzii som objednal a musím povedať, že celkom slušná pumpa, sú aj lepšie to je jasné no za vyskúšanie stojí určite :)
Chuť Účinnosť Spokojnosť Celkovo
Chuť Účinnosť Celková spokojnosť 10 /10

Overený uživateľ
NoxPump
justLaci, 30.7.2015
Dnes som testoval vzorku, ktorú mi poslali k objednávke a neviem kde začať.. na Nox Pump sa mi najviac páči tá energia počas celého tréningu a žiadne vyčerpanie.. som po tréningu a energie mám na rozdávanie čiže 5/5, ďalej je to sila, ktorá sa vám rapídne zväčší.. keby som chcel tak s prehľadom prekonám svoju maximálku na každom cviku dnes.. čiže 5/5 aj tu, potom nasleduje tá neskutočná pumpa! toto som zažil len 3x zatiaľ, že som ešte chcel pumpovať len už sa proste nedalo.. furt som vládal, pokoril som hranicu bolesti ako nič a musel som prestať lebo ma už proste sval nepustil do úplného zohnutia ruky v lakti.. opäť 5/5 ..chuť som mal fruit punch čo nebolo zlé ale bsn to nebolo.. 3/5 hoci, kto to pije pre chuť?? ja nie.. a nakoniec nabudenie.. to bolo asi najhoršie .. necítil som žiadne ani mravčenie ani nič žiadny nástup proste.. ale mi to vynahradili tie ďalšie veci, ktoré som spomenul vyššie :) celkovo 8/10
Chuť Účinnosť Spokojnosť Celkovo
Chuť Účinnosť Celková spokojnosť 9 /10

Overený uživateľ
prekvapenie
martin.folkel, 13.11.2013
Napisem to strucne. Mne nevadilo nic.chut je super. A cestne vyhlasujem ,ze je to zatial pre mna najlepsia predtreningovka.
Chuť Účinnosť Spokojnosť Celkovo
Chuť Účinnosť Celková spokojnosť 10 /10

Overený uživateľ
NoXpump
Bonker, 17.10.2013
Takze akurat dopijam DY pred treningom skoda ze posledny :( Tento doplnok ohladom ucinku je strasna pecka sustredenie, pumpa, sila. ZLozenie je ale uplne odlisne od toho co je pisame na stranke tam je este stary DY novy ma ine gramage stary Cell Volumising Matrix ma 4.4g a Pro Energy MAtrix 8.9g v novom je to Cell Volumising 11.5 a Pro Energy 1.8g ked som to pozeral na krabicu ked dosla nevedel som co cakat od toho zlozenia tak prekvapilo neskutocne. Lenze jeden velky problem chut prvy krat skoro to bola sabla sfleku ale vypil som po 20min bolo citit prve ucimky v gyme som nechapal co sa deje prestavka 1min nehrozila nedalo sa sediet ale po case sa na tu chut da zvyknut inak 100% odporucam.
Chuť Účinnosť Spokojnosť Celkovo
Chuť Účinnosť Celková spokojnosť 10 /10

Overený uživateľ
Jeden z najlepsich...
ivan69, 14.7.2013
mozem len doporucit,silny doplnok
Chuť Účinnosť Spokojnosť Celkovo
Chuť Účinnosť Celková spokojnosť 10 /10

Registrovaný uživateľ
8z10
Miguel, 12.6.2013
Toto bola moja druhá pumpa v poradi,pred tým som mal neurocor v1 a toto je o moc lepšie. aj ked chuť neni moc dobrá naslap je slušný. a prečo 8z10? to preto že asi po dvoch týždňoch účinky opadajua preto je to lepšie meniť ale ináč súper.
Chuť Účinnosť Spokojnosť Celkovo
Chuť Účinnosť Celková spokojnosť 8 /10

ďalšia stránka >>


Máš skúsenosť?
Napíš svoju vlastnú skúsenosť s týmto doplnkom a vyber si darček ZDARMA!
>> Všetky recenzie
>> Pridať skúsenosť | hodnotenie!



Team Muscleking:
- Prečo my?
- Sponzoring
- Odporúčajú nás..
Predaj:
- Ako na výhodný nákup?
- Cena dopravy
- Zľavy a darčeky
Pre zákazníkov:
- Prihlásiť / Registrovať
- Kontaktný formulár
- Prémiový účet
Iné:
- Facebook
- Facebook NEW
- Partneri