Neprihlásený Registrovať / Prihlásiť >>
HOME OBCHOD BLOG TRÉNING STRAVOVANIE SUPLEMENTÁCIA FÓRUM BODYZONE FUN KOŠÍK
Vyber si výrobcu Vyber si kategóriu Ingrediencie Špeciálne
- ingrediencie
- výrobcovia

DARČEKY

MAGAZIN

Home / Predtréningovky / so stimulantami
od Muscletech
>> Pridaj do 'Obľúbené'

SKÚSENOSTI UŽIVATEĽOV:

Muscletech Vapor X5 Next Gen
Výrobca:Muscletech
Dostupnosť:Vypredané!
Facebook:


KÚPIŤ >>

8.8/10
( 50 hodnotení )
Pridať hodnotenie!

SKÚSENOSTI
uživateľov (27)

Pridaj vlastnú skúsenosť!
Počet recenzii: 27


Overený uživateľ
vaopor x5 next gen
miro6682, 12.6.2019
sustredenost celkom dobra napumpovanie dobre chut trochu umela
Chuť Účinnosť Spokojnosť Celkovo
Chuť Účinnosť Celková spokojnosť 8 /10

Overený uživateľ
pohoda
Vlado, 3.1.2018
Mal som ho niekedy dávnejšie už neviem ktorá verzia to bola ale účel splnil,ale na psycho sa nechytal....
Chuť Účinnosť Spokojnosť Celkovo
Chuť Účinnosť Celková spokojnosť 7 /10

Overený uživateľ
Vapor
rakim, 6.11.2016
Mal som ho viackrát ba dokonca bola to moja prva pumpa len este ta predosla starsia (vyssia pixla) ktora mi zabrala nenormalne-mozno preto ze bola prva.Tieto novsie uz su slabsie ale urcite sa k nej este vratim. Nano vapor beriem ako taky stred z pomedzi predtreningoviek.Odporucam.
Chuť Účinnosť Spokojnosť Celkovo
Chuť Účinnosť Celková spokojnosť 9 /10

Overený uživateľ
super vecicka
zelkovci, 26.5.2015
sila hore regeneracia cez trening tiez super... odporucam
Chuť Účinnosť Spokojnosť Celkovo
Chuť Účinnosť Celková spokojnosť 10 /10

Overený uživateľ
Nano Vapor
Vladisss, 13.2.2015
Mal som ho už párkrát. Veľmi dobrá pumpa a aj chuť bola celkom fajn (fruit punch).
Chuť Účinnosť Spokojnosť Celkovo
Chuť Účinnosť Celková spokojnosť 10 /10

Overený uživateľ
vapor
diktator18, 12.2.2015
mal som ho už asi 2o krát a nikdy ma nesklamal.
Chuť Účinnosť Spokojnosť Celkovo
Chuť Účinnosť Celková spokojnosť 10 /10

Overený uživateľ
Nano Vapor
Salamacha, 14.1.2015
Som spokojny. Kupil som si to na zaciatku mojej cvicebnej kariery a hned po prvej davke som pocitil silny ucinok uz po 10 min. Poznate to neprijemne mrncanie ako keby ste si pretreli cele telo sklennou vatou??..:D..Tak presne toto to je. Super ucinok, len casom som musel zvysit davku ale to je asi u vsetkych pump..:D
Chuť Účinnosť Spokojnosť Celkovo
Chuť Účinnosť Celková spokojnosť 8 /10

Overený uživateľ
NanoVapor
Tomáš Horváth, 26.12.2014
S týmto doplnkom som veľmi spokojný.
Chuť Účinnosť Spokojnosť Celkovo
Chuť Účinnosť Celková spokojnosť 10 /10

Overený uživateľ
..
mysoo1, 10.9.2014
asi najlepsi doplnok na zacatie obiemovky vzdy ho davam po rysovacke a ten narast svalou a hlavne sili je uplne perfektni len skoda ze sa neda zohnat to stare balenie
Chuť Účinnosť Spokojnosť Celkovo
Chuť Účinnosť Celková spokojnosť 8 /10

Overený uživateľ
Modrý prameň
Roman®, 4.7.2014
Tento doplnok som mal dávnejšie. Pumpa perfektná už po 1 odmerke. Bez problémov sa rozmiešava. Odporúčam
Chuť Účinnosť Spokojnosť Celkovo
Chuť Účinnosť Celková spokojnosť 10 /10

ďalšia stránka >>


Máš skúsenosť?
Napíš svoju vlastnú skúsenosť s týmto doplnkom a vyber si darček ZDARMA!
>> Všetky recenzie
>> Pridať skúsenosť | hodnotenie!



Team Muscleking:
- Prečo my?
- Sponzoring
- Odporúčajú nás..
Predaj:
- Ako na výhodný nákup?
- Cena dopravy
- Zľavy a darčeky
Pre zákazníkov:
- Prihlásiť / Registrovať
- Kontaktný formulár
- Prémiový účet
Iné:
- Facebook
- Facebook NEW
- Partneri